Slaapapneu is een veelvoorkomende slaapstoornis

Als je last hebt van slaapapneu, dan kan ik je misschien op de site, snurkpagina attenderen. Er zijn veel mensen die last hebben van deze slaapstoornis net als ik. En als je niet weet wat je er aan kunt doen dan heb ik de oplossing. Ik maak namelijk al een tijdje gebruik van de MRA. Dit is een bitje dat ervoor zorgt dat de onderkaak naar voren wordt geduwd. Daardoor komt de luchtpijp vrij en kun je weer gewoon ademhalen en dus stopt ook het snurken wat een hoop ergernis en lawaai met zich meebrengt.

In de morgen sta ik uitgerust op

Slaapapneu is dus iets wat na onderzoek aan heeft getoond echt goed te behandelen is met de MRA. Ook kan apneu schade aanbrengen aan je gezondheid door de, vaak vele, adem-stops die men hierbij heeft. Dit heeft impact op de hersenen en het bloed. Dat verklaarde bij mij waarom ik de dag erna altijd zo last had van mijn concentratie door mijn slaapstoornis. Ik ben zo blij dat ik nu weer goed kan slapen en met een gerust hart dat ik mijn gezondheid niet meer aantast en ook de nachtrust van mijn partner. Ik ben echt zeer tevreden met deze zeer goed ontwikkelde oplossing en kan het iedereen aanraden die het zelfde probleem heeft als ik.