Verwarmde sokken in de koude winterperiode

Comfort- Producten

Tijdens de koude winterperiode wil je je voeten goed warm kunnen houden. Dit natuurlijk niet van zelf sprekend. Dubbele lagen sokken gaat niet lekker zitten. Thermosokken ook nog niet warm genoeg? Dat zijn dit de ideale sokken voor jou. De verwarmde sokken van Comfort- Producten beschikken over verwarmingselementen. Deze elementen zorgen voor de ideale warmte bij jou voeten. 

Verwarmde sokken

De verwarmde sokken beschikken dus over verwarmingselementen. Deze verwarmingselementen zitten rondom de voorkant van de voeten. Hierdoor word ervoor verzorgd dat de voeten goed verwarmd zullen worden. Op de verwarmde sokken zit een knopje. Met dit knopje kan je de sokken aan zetten, dat de sokken aanstaan kan je zien door dat er nu drie lampjes aan gaan. Dit zijn drie losse streepjes die branden. Hiermee word gelijk de warmte aangegeven van de verwarmde sokken. De sokken hebben namelijk drie verschillende warmtestanden. High, Medium en Low. Als alle drie de lampjes branden staan de sokken op de warmste stand. Twee lampjes medium en ééntje de laagste stand. Dit is ideaal. Zo weet je precies welke warmte stand er aanstaat en welke het beste voor jou werkt. 

Accu’s

De verwarmde sokken werken natuurlijk niet zonder stroom. Bij de sokken koop je accu’s. deze zijn er in verschillende sterktes. De sterkte van de accu bepaald ook de levensduur van de sokken. Des te groter de accu zal de sok ook langer mee gaan. Let wel op dat dit ook af hangt van de warmtestand. Hoe hoger de warmte stand hoe sneller de accu leeg zal gaan. Dit komt natuurlijk omdat er dan ook meer stroom verbruikt word. Mocht je zeker willen weten dat je niet zonder verwarmde sokken komt te zitten kan je er ook altijd voor kiezen om een extra accu set erbij te kopen. 

Activiteiten

De verwarmde sokken kan je op verschillende momenten gebruiken. De verwarmde sokken zijn er ook in een lange en korte variant. Zo kan je precies de juiste sok nemen die in de juiste schoen past. Als je bijvoorbeeld de verwarmde sokken gaat gebruiken tijdens de wintersport vakantie is het wel zo fijn dat de sokken boven je skischoenen uit steken. Hier is de lange variant ideaal voor. Maak je graag wandelingen dan past de korte variant perfect in je wandelschoenen. Maar ook kunnen deze verwarmde sokken gebruik worden voor tijdens het uitlaten van de hond, fietsen naar je werk of voor de hobby. De sokken zullen er altijd voor zorgen dat je voeten lekker warm blijven. Wat je activiteit ook is. 

Conclusie 

De verwarmde sokken zijn makkelijk in gebruik en werken goed voor de voeten. Je hoeft je geen zorgen te maken over koude voeten want ze kunnen wel tot 68 graden worden. Door de sterke accu’s kan je wel tot acht uur lang met de verwarmde sokken doen.  extra accu set is ook altijd mogelijk. De sokken worden in twee verschillende lengtes verkocht, hierdoor weet je het beste welke sok het meest beschikt is voor jou.