Een E-sigaret roken

E-sigaret

E-sigaret

Stop met gewoon roken en neem hiervoor in de plaats een E-sigaret. Dit is een stuk gezonder en je kan hier ook nog verschillende smaken voor uitkiezen. Via de website van SmokeSmarter heb je een enorm assortiment waaruit je een keuze kan maken. Niet alleen het apparaat kan je in diverse soorten en modellen aanschaffen. Maar ook de smaak van de vloeistof is enorm. Ooit gerookt met de smaak van bosbessen, meloen, karamel en nog veel meer, ik niet, maar dit ga ik zeker een keer proberen. In verschillende prijsklassen zijn deze vloeistoffen hier te verkrijgen.

Wel of geen E-sigaret gaan roken

Iedereen weet dat roken slecht is voor de gezondheid. Maar als je niet zonder kan is het raadzaam om over te stappen naar het elektrische roken. Hier zijn de veel schadelijke stoffen van de nicotine vervangen voor andere vloeistoffen. Op deze website kan je zien wat de mogelijkheden. zijn. Want je kan voor 0 mg nicotine kiezen, maar ook 18 mg, deze is te vergelijken met een zware sigaret.

Om langzaam van het roken af te komen, althans het roken van een normale sigaret, kan je ervoor kiezen om elke keer een model te kiezen met steeds minder nicotine. Ben jij er nog niet uit wat voor een soort jij het beste kan kiezen, of heb je een andere vraag, stel deze dan online.