Personal trainer in Nijmegen of omgeving

Resultaat

Op zoek naar een personal trainer in Nijmegen of in de regio? Bij Target Personal Training kun je ervaren wat écht werkt en werken voor écht resultaat. Ze coachen je voor een fittere leefstijl en bieden hierbij concrete handvatten zodat je sneller je doel kan halen. Het maakt niet uit welk doel je hebt, Target Personal Training kan je daarbij helpen. Aarzel niet om contact op te nemen als je een goede begeleiding wilt in de regio Nijmegen, Lent of Beek. Ze gaan dan samen met je kijken naar de mogelijkheden en dan maken ze een plan om je doelen te behalen.

Personal trainer in Nijmegen

TPT Personal Trainer Nijmegen

Alles draait om JOUW doel. Samen met Target Personal Training ga je deze in kaart brengen. Het enige wat je nodig hebt is intensieve motivatie. Met de goede drive kun je elk doel halen. Ook kun je je aanmelden voor een proeftraining op alle locaties. Bellen of een berichtje sturen kan natuurlijk ook. Tijdens de proeftraining kun je ervaren hoe wij coachen en of je je wel prettig voelt.

Sporten

Testen

Er zijn verschillende testen die ze doen:

–          Intake / fit-testen: Wat wil je veranderen? En hoe graag? Bij de intake breng je samen in kaart wat je wil bereiken en zo komen ze er ook achter waar je op dat moment staat.

–          Trainingen, eten, rusten en herhalen: Met motivatie, voeding en herstel ga je aan de slag met de coaches. Met de kennis van en duidelijke voedingsrichtlijnen, praktische feedback en gemotiveerde trainers is er maar één optie: verandering!

–          Herhaling fit-testen: Meten is weten. Elke 12 weken worden de fit-testen herhaald. Dit zijn dan ook een soort controle middelen. Heb je je doelen behaald? Moeten er nieuwe doelen gesteld worden? Moet het traject aangepast worden? Zo blijf je gefocust.