Villa kopen in Spanje

Altijd weer baalde ik als de zomer voorbij was. In september begon het al, je voelt dan gewoon dat de zon niet zoveel kracht meer heeft. November, december en januari zijn helemaal erg. Dat sombere en donkere weer, ik word er bijna depri van. Ik zocht soms de oplossing in wintersport, maar ja, dat was het ook niet helemaal. Een villa kopen in Spanje, zou dat het zijn? Heerlijk overwinteren en het hele jaar door genieten van de zon. Ik heb nooit geweten dat het zo eenvoudig is om zelf een villa te kopen in Spanje.

In 5 stappen

Het lijkt zo ingewikkeld om in een ander land een huis te kopen. Je kunt het niet zomaar even bezichtigen. Maar ik heb gemerkt dat het met behulp van Puurspanje.nl echt niet moeilijk is. Het eerste wat je doet is kijken voor welke regio in Spanje je gaat. Daarna maak je een profiel aan. En dan wordt het leuk, want dan kun je je droomhuizen in de betreffende regio echt gaan bezoeken. Toen ik wist welke villa het moest worden, werd al het werk me uit handen genomen. Het koopcontract, het interieur, de juridische zaken, de verzekeringen en het internet het werd allemaal geregeld. Ideaal! Ik wilde wel dat ik het jaren eerder had gedaan.