Verhoog de privacy met folie voor je raam

glasfolie

Het aanbrengen van glasfolie zorgt niet alleen voor een decoratief uiterlijk, maar het kan ook helpen voor je privacy. Je kunt je eigen folie ontwerpen voor de voordeur, waarbij je het huisnummer en de naam kunt laten uitsnijden. Zo heb je niet alleen een voordeur die niemand anders heeft, maar verhoog je ook de privacy omdat voorbijgangers niet naar binnen kunnen kijken door je deur. Een goed voorbeeld is de bekende zandstraalfolie die veel mensen hebben in een band in de woonkamer, veelal aangebracht op ooghoogte.

Glasfolie

Raamfolie om je bedrijf bekender te maken

Wanneer je een bedrijf of winkel bezit wil je natuurlijk dat zoveel mogelijk dat zien. Een logo of reclame slogan is een goede manier om iedereen te laten zien welke dienst of product je aanbiedt. De mogelijkheden zijn enorm met folie voor ramen, ook het aanbrengen van full colour folie is een mogelijkheid waarbij je veel kleuren kunt gebruiken. Wens je alleen een uitgesneden object of logo of iets anders dan wordt dit gemaakt voor je, zonder witte of transparante randen zodat je niet ziet dat de sticker is geplakt. Ontwerp je eigen unieke folie die nog niemand heeft voor een geheel eigen uitstraling.

Folie

Geschikt voor iedere ruimte in je woning of bedrijf

Voor zowel privé als zakelijke doeleinden kun je raamfolie prima gebruiken, wil je de privacy van je klanten garanderen op je kantoor? Dan is raamfolie uitstekend geschikt om aan te brengen op bijvoorbeeld het raam naast de deur van je kantoor. Zo zijn er vele mogelijkheden waarvoor je folie kunt gebruiken, op de glazen pui kun je uitstekend bijvoorbeeld het logo of een andere opdruk aanbrengen om je bedrijf nog eens extra te promoten. Welke raamfolie je ook aanbrengt, de raamfolie van windowdeco is altijd van zeer hoge kwaliteit en eenvoudig aan te brengen.