Tip: bijzondere loungebedden in je tuin

Vandaag een bijzondere bijdrage van mijn kant, met betrekking tot deze voorzichtige aanzet van de lente. Want hoewel het vandaag misschien nog wat winters aandoet, of althans als een kleine restant van de winterse dagen die wij dit jaar mochten meemaken, heeft maart toch al enkele dagen gekend waarop het zeer zonnig en aangenaam was. Ons binnenleven verplaatst zich steeds meer en meer naar buiten en de tuin wordt een verlengstuk van ons huis. Geen wonder dus dat we daar ook in dezelfde mate willen kunnen ontspannen als wij dat binnen doen. In dit bericht daarom een tip voor loungebedden tuin.

lb1

Ongekende mogelijkheden in tuinmeubelen

Ik wilde je namelijk wijzen op het bestaan van Dutch Riviera, een Nederlandse producent van allerhande soorten loungebedden en -banken voor buiten. Zij zijn werkelijk origineel in de ontwerpen en ontspanning evenals luxe staat hoog aangeschreven in de modellen. Het leuke is bovendien dat je zelf ook een aardige vinger in de pap hebt bij Dutch Riviera. Een van de bijzondere dingen die zij aanbieden is namelijk dat je in feite je eigen loungebedden voor in de tuin kunt ontwerpen. In dit bericht toon ik enkele afbeeldingen van de lounge bedden die zij hebben en laat ik je ook voorbeelden zien van hoe je deze banken kunt laten personaliseren.

lb3

Wat is nou immers het idee? Je kunt een zelfgekozen print (en dit kan alles zijn, van een foto van jou tot een patroon dat je ontworpen hebt of mooi vindt) laten afdrukken op de loungebank, het loungebed of de loungeset van je keuze. En dat kan er dan bijvoorbeeld als onderstaand uit komen te zien. Kijk eens rond op de website voor meer informatie!

lb30