Robuuste tafels; op maat voor u gemaakt

De Betoverde Zolder

Robuuste tafels vallen direct op als u een kamer binnenloopt. Het zijn prachtige tafels die gezelligheid en warmte uitstralen. Veel mensen kiezen hierdoor voor een robuuste tafel om in hen woonkamer te zetten. Toch kunnen ze ook op andere plekken meer dan tot hen recht komen, denk hierbij aan vergaderruimtes op kantoor of in een horecagelegenheid. Het is wel belangrijk dat u de juiste tafel kiest voor uw ruimte en natuurlijk moet deze ook naar uw smaak zijn.

Meubels

Op maat gemaakte robuuste tafels

Bij een robuuste tafel zijn er veel onderdelen die belangrijk zijn om de perfecte tafel voor u te creëren. Hierbij spelen de grootte, materiaal, het onderstel, vorm en de kleur een grote rol. Hierdoor is het vaak onmogelijk om een winkel binnen te stappen en zomaar een model uit de showroom te kiezen. Daarom worden de robuuste tafels bij ons op maat gemaakt, zodat iedereen zijn perfecte tafel krijgt. Wij hergebruiken oude materialen en zorgen hierdoor voor duurzame, industriële tafels die precies bieden wat de klant vraagt. Een eettafel in uw woning zal namelijk heel anders eruit komen te zien, dan een vergadertafel voor het bedrijf van uw buurman.

Robuuste tafels

Bijpassende zitbanken

Wat enorm goed staat bij een robuuste tafel zijn bijpassende zitbanken. Op het moment dat de tafel gemaakt is, kunnen er ook bijpassende zitbanken gemaakt worden die voor een mooi geheel zullen zorgen. U kunt ervoor kiezen om deze banken met of zonder leuning te laten maken, dit ligt natuurlijk geheel aan uw eigen smaak. Samen zullen zij een hele warme en gezellige sfeer in de kamer creëren.

Kom dus zeker een keer gezellig langs in onze winkel om de mogelijkheden voor uw nieuwe tafel te bespreken. Wij staan altijd voor u klaar met een lekkere bak koffie.