Een pocketvering matras houdt rekening met iedere slaappositie

Pocketvering matras

Het is een matras die voorzien is van onafhankelijke pocketveren, waarvan elke pocketveer is opgesloten in zijn eigen stoffen zak. Omdat, ze ieder afzonderlijk van elkaar werken, reageert elke veer alleen op de plek waar druk op het pocketvering matras wordt uitgeoefend. Wat leidt tot een betere kwaliteit van individuele ondersteuning en reactie voor iedereen die op het matras slaapt.

Pocketvering matras

Ze zitten namelijk niet als een geheel, zoals een traditioneel spiraalmatras, met elkaar verbonden. Hierdoor voorkom je een stugge vering en doordat elk punt onafhankelijk is ‒ wat zorgt voor een verminderde overdracht van bewegen ‒ blijft je partner lekker slapen. Ze zijn speciaal ontwikkeld om het menselijk lichaam correct te ondersteunen.

We verdienen allemaal een heerlijke nachtrust.

Iedereen weet het belang van een goede nachtrust en omdat te bereiken moet je beginnen met een matras van goede kwaliteit. Het is belangrijk om de tijd te nemen met het uitzoeken van het juiste matras, wat je denkt dat geschikt voor je is. Helaas zijn er zoveel soorten op de markt dat het overweldigend kan zijn, om te weten welke goed voor je is.

Als je weet wat de verschillen zijn tussen een pocketvering matras en de diverse andere matrassoorten, is de keuze klaarblijkelijk snel gemaakt. De veren in spiraalmatras, zoals ik al eerder noemde zijn met elkaar verbonden door één stuk draad, dit betekent dat het gedrag van het matras ‒ zeker met z’n tweeën met elk verschillend lichaamsgewicht ‒ zich anders zal gedragen.

Ook een traagschuim matras kan een goed alternatief zijn voor pocketveren, de warmte van je lichaam verzacht het traagschuim, waarna het zich gaat vormen naar je lichaam. Alleen traagschuim behoudt de warmte die je lichaam afgeeft, dat hoeft op zich geen probleem te zijn, maar wel iets waar je rekening moet houden. Ben je er nog niet helemaal uit, neem dan contact op met www.perfecthomeshop.eu en laat je adviseren door ons team van specialisten.