De horecaparasols zijn perfect

De horecaparasols stonden bovenaan onze “to do” lijst toen wij met onze onderneming gingen verhuizen. In ons vorige pand hadden wij niet de mogelijkheid om mensen op ons terras uit te nodigen. Echter vonden wij dit niet leuk omdat dit in de zomermaanden haast een must is. Dat is ook één van de hoofdredenen geweest dat wij zijn gaan verhuizen met onze onderneming. Wij hebben nu een prachtige plaats weten te bemachtigen midden in de stad met een zeer ruim terras. Zeker nu wij aan de rand van de zomer zitten, moet dit natuurlijk piek fijn in orde worden gemaakt.

horecaparasols

Een zeer goede aankoop

Daarom besloot ik om dit direct goed aan te pakken. Er moesten grote horecaparasols op het terras komen die kunnen worden voorzien van terrasverwarming en mooie lampen. Hierdoor kunnen de klanten ook in de avond een hapje en/of een drankje doen. Dit alles heb ik kunnen realiseren toen ik de website van Xterior vond. Hier tref je namelijk een zeer hoge kwaliteit aan in diverse stijlen en kleuren.

De levering is erg snel en toen ons terras helemaal klaar was, zat deze diezelfde dag vol met mensen die aan het genieten waren.