Welke producten van Cosrx zijn uw favoriet?

In deze tijden is alles dat Koreaans is op het gebied van eten, muziek, huidverzorging en meer erg populair. Ik zie het op TikTok, ik zie het op andere social media en ik hoor mensen erover praten. Zelf ben ik al een tijdje gewoon ‘obsessed’ met alles dat Koreaans is. Ik vind het allemaal prachtig en ze hebben een mooie cultuur en daar wil ik zoveel mogelijk van meepikken in dit kleine kikkerlandje van ons. Mijn obsessie ligt vooral bij de huidverzorging en de kleding. Zo ga ik voor de huidverzorging naar de site koreanskincare.nl, de naam zegt het al: ze verkopen hier diverse merken Koreaanse skincare en I love it! Ik heb er al van diverse merken producten gekocht en ben er helemaal gek op. De laatste keer heb ik er van het merk cosrx een paar spulletjes gekocht. cosrx is een mooi merk, alleen de potjes en de flesjes zijn al prachtig, de prijzen zijn gemiddeld en de kwaliteit is top naar mijn mening! Ze verkopen onder andere slakken crème, acne patches, honing maskers, soothing gel cream, hydraterende lotions en meer natuurlijk van cosrx. Ik ben heel blij dat cosrx op de site wordt verkocht, ik heb het nog nergens anders kunnen vinden persoonlijk. Op de site geven ze aan of de producten parabenen, sulfaten en siliconen vrij zijn, alcohol bevatten en of er op dieren is getest. Dat zijn erg belangrijke zaken vind ik zelf. U kunt zoeken op prijs, met of zonder aanbiedingen en op product type, dat maakt de zoektocht gewoon een stuk makkelijker! Ze bieden geloof ik alles op het gebied van skincare: van cleansers naar toners, moisturizers, alles voor het haar, de lippen, het gezicht, de rest van het lichaam. U kunt zoeken op collectie, bestsellers, vegan skincare, zonnebescherming en meer. Alle merken staan op de site, u kunt punten sparen voor korting en een account aanmaken om de bestelling in de gaten te houden. Ze hebben een leuk blog op de site staan die u kunt doorlezen, ze bieden een klantenservice die u gewoon kunt bellen of mailen. Bezorging is gratis boven de 40 euro.

Ook interesse in het mooie merk cosrx?

Dan is deze site echt de plek om naar toe te gaan want hier verkopen ze dit merk naast vele andere merken. Het is fijn dat de site zo overzichtelijk is, u kunt zo per product nagaan wat ze allemaal te bieden hebben en wat de prijzen zijn. Ze leveren snel en verkopen hoogwaardige producten voor uw schoonheid en verzorging waar u ook echt iets aan heeft, heel erg leuk!

Wilt u meer weten over de producten van dit bedrijf?

Kijk dan eens een keer op hun site, want:

  • Ze verkopen veel merken Korean skincare
  • De producten zijn vaak sulfaat- en parabenen vrij
  • U krijgt korting bij het sparen van punten

Een leuke en fijne site met goede producten waar u echt iets aan heeft, ik zal hier zeker blijven bestellen! Zeer tevreden, ook met de klantenservice en de levering van de producten.