Wat is een escape room?

Ik had een baan als monteur bij een garage bij mij in de buurt. Ik werkte hier al een aantal jaar en ik ging elke dag met plezier naar mijn werk toe. Een aantal collega’s vonden het werk wat ze moeten doen steeds minder leuk en gingen hiervoor naar onze werkgever. Mijn werkgever stelde voor om voor deze werknemers een loopbaanbegeleiding aan te bieden. Het leek mij een leuk idee om een teamuitje te organiseren voor ons hele team. Ik ging daarom op zoek op het internet naar een leuk idee voor een teamuitje.

Nadat ik een tijdje had gezocht op het internet kwam ik uit op het idee voor een escape room. Ik vroeg mezelf echter af wat is een escape room want ik had er nooit eerder iets over gehoord


Resultaten

Ik ging vervolgens op het internet op zoek naar een antwoord op mijn vraag. Ik kwam na een tijdje te hebben gezocht uit op de website van escape room Deventer. Op de website was erg veel informatie te vinden over wat is een escape room. Je moet samen met je team een aantal zeer uitdagende raadsels en puzzels oplossen binnen de aangegeven tijd. Niet ieder team haalt het waardoor het mij extra erg aansprak omdat het ook echt een uitdaging zou zijn.