Tip voor een goede sportschool Hoofddorp

sportschool Hoofddorp

Wil je gaan werken aan jouw summerbody en woon je in Hoofddorp of omgeving? Dan ben je bij PhysIQ aan het juiste adres als je op zoek bent naar een goede sportschool Hoofddorp. Hier zul je namelijk uitermate goede begeleiding krijgen op het gebied van fitnessen. 

De personal trainers van PhysIQ 

PhysIQ bestaat uit een team van gepassioneerde en gedreven personal trainers. Deze personal trainers hebben erg veel ervaring op het gebied van voeding en fitness waardoor zij de cliënt uitermate goed kunnen begeleiding om zijn persoonlijke fitnessdoelen te kunnen behalen. Naast de personal training die PhysIQ aanbiedt bedien zij ook hulp m mentaal sterker te worden. heb jij bijvoorbeeld last van slaapproblemen, ervaar je regelmatig stress, kun jij moeilijk ‘’ nee’’ zeggen?  Dan biedt PhysIQ door middel van groepsworkshops en persoonlijke screening hulp aan om hieraan te werken. De balans van fysieke en mentale kracht is namelijk erg belangrijk. 

sportschool Hoofddorp
Processed with MOLDIV

Een op maat gemaakt voedingsschema met voeding die jij lekker vindt 

Wanneer je besluit om te gaan sporten bij deze sportschool Hoofddorp zul je voordat je van start gaat met de trainingen een gesprek met jouw personal trainer hebben om kennis te maken en te praten over jouw voedingspatroon en jouw persoonlijke doelen. De personal trainer zal vervolgens een op maat gemaakt voedingsschema opstellen met voeding die jij lekker vindt. Met het consumeren van de juiste voeding en intensieve trainingen zul je op een verantwoordelijke en lekkere manier gaan werken aan het creëren van een gezondere levensstijl.