Tip: BTO, de notebook specialist

Gamers en designers die op zoek zijn naar een goede, echt kwalitatieve laptop die ruimschoots aan hun eisen voldoet, surf eens naar de website van BTO. Hieronder een foto van het actuele aanbod dat je op de website van deze producent kunt vinden.

24

Laptops voor designers en gamers

26Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de X Book die zij produceren, want in totaal zijn er achttien modellen. Deze modellen zijn overigens volledig zelf te personaliseren. Heb je een goed idee van wat je wilt in een notebook? Bij BTO kun je álle onderdelen zelf samenstellen en kun je precies het soort computer in elkaar laten zetten dat je voor ogen hebt.

Met name gamers en designers hebben eigenlijk niets aan het reguliere aanbod aan computers, laat staan laptops, dat zij in de gewone elektronicazaak tegenkomen. Geen enkele van deze machines is namelijk ook maar enigszins toereikend voor de wensen die er zijn. Je stelt immers hoge eisen aan een goede computer en bijvoorbeeld een echt geschikte videokaart is al het minste van wat erin moet zitten om goed je werkzaamheden uit te kunnen voeren of je games tenminste te kunnen spelen.

25Dat hiaat wordt goed opgevuld door fabrikant van allerhande laptops BTO. Zij werkt niet eens met halffabricaat maar zet de laptops letterlijk op verzoek van de aanvrager in elkaar. Zodoende ontvang je altijd een geheel gepersonaliseerde laptop, een waar je veel nut en bovendien plezier aan kunt beleven – kan ik als tevreden klant beamen.