Handige Samsung accessoires

Nog niet zo lang geleden heb ik een Samsung Galaxy S3 gekocht. Ik was er zeer tevreden over. Toen ik een weekendje weg ging nam ik dan ook mijn telefoon en laadkabeltje mee, maar eenmaal terug ontdekte ik dat de kabel weg was. Ik moet hem op de hotelkamer hebben laten liggen. Ik baalde natuurlijk als een stekker, want mijn batterij was halfleeg en ik had geen reservekabeltje. Als ik niet snel een nieuwe zou vinden, zou ik mijn telefoon niet langer kunnen gebruiken.
Een collega wees mij erop dat je dat soort dingen ook online kunt bestellen. Hij raadde me I-Mania.nl aan, en met een beetje geluk zou ik mijn laadkabeltje dan de volgende dag nog in huis hebben. Ik moet zeggen dat ik in het begin wat sceptisch was. Want voor je het weet krijg je er één thuis die niet past, en dan ben je weer weken verder voordat je de juiste in handen hebt.

7_1 4_1 5_1
Mijn bestelling bij I-Mania.nl

Thuis maakte ik kennis met de website van I-Mania.nl, een overzichtelijke site met vele Samsung accessoires. Niet verkeerd, want je hoeft niet langer eindeloos elektronicawinkels af te speuren op zoek naar het juiste kabeltje. Voor nog geen vijf euro vond ik een thuislader. Ik bestelde er meteen ook maar een telefoonhoesje bij, zodat ik mijn telefoon in het vervolg veilig en gemakkelijk kan meenemen. Ik vond de Samsung accessoires niet duur, maar wat me nog het meest verraste was dat ik ze één dag later al in huis had. Had mijn collega toch gelijk!