Rouwstuk hartvorm

Als iemand die dichtbij je staat overlijdt dan wil je dat de begrafenis of crematie zo goed en zo mooi mogelijk regelen. Een belangrijk onderdeel hierbij zijn de rouwstukken. Met een mooi rouwstuk laat je zien hoeveel iemand voor je heeft betekent. En wat een mooiere manier om dat te doen dan met een rouwstuk in de vorm van een hart. Zo laat je weten dat diegene nog steeds in je hart zit en dat je hem of haar niet zal vergeten. Ondanks dat degene het zelf niet meer meemaakt is het een mooi symbolisch gebaar en kan het je zelf helpen bij de rouwverwerking.

Soorten rouwstukken

Bij de uitvaartbloemist Rotterdam vind je daarom heel veel prachtige rouwstukken in de vorm van een hart. Je kan ervoor kiezen om een hart te doen dat in het midden open is en waarvan de bloemen in een hartvorm aan elkaar zitten. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een rouwstuk zonder opening in het midden en waarbij het hart dus ‘gesloten’ is. Daarnaast heb je ook nog eens veel verschillende formaten rouwstukken. Je kan kiezen voor een groot hart, maar ook voor een subtiel klein hartje. Kies de samenstelling van de bloemen uit. Kies voor traditionele rode rozen of ga voor een hartje uit gipskruit met ingeplaatste vlinders. Het is ook mogelijk om te gaan voor bloemen in verschillende kleuren. Een goede keuze als degene die er niet meer is, heel kleurrijk in het leven stond.

Professionele en hartelijke rouwbloemisten

Een uitvaart is een vervelende gebeurtenis en je moet veel regelen in een korte tijd. Om het iets makkelijker te maken kan je bij uitvaartbloemist Rotterdam 7 dagen per week terecht, zodat je heen kan wanneer het jou uitkomt. De vriendelijke rouwbloemisten zijn professioneel en zullen zorgen dat je het rouwstuk vindt dat je zoekt.