Radio 2 playlist start jouw dag goed

radio 2 playlist

Op aanraden van een vriend luister ik sinds een maandje of twee naar de radio 2 playlist. Daarvoor luisterde ik meestal cd’s als ik thuis was of in de auto zat. Op een gegeven moment bleef een cd van mij vastzitten in de cd-speler in de auto. Dat zorgde ervoor dat ik nog maar een cd af kon spelen. De cd zat gewoon muur vast en als ik hem er echt uit wilde hebben, dan had ik waarschijnlijk mijn cd speler kapot moeten maken. Dat vond ik erg zonde, dus ik besloot om hem er maar in te laten zitten. Na een tijdje begon ik die ene cd wel een beetje zat te worden. Op een dag haalde ik mijn beste vriend op en in de auto vertelde ik hem wat er was gebeurt.

Radio

Voor het eerste hoorde ik van radio 2 playlist

Mijn beste vriend probeerde eerst van alles, maar toen dat niet werkte heeft hij uiteindelijk radio 2 playlist aan mij aangeraden. Voor het zover was heeft hij eerst de cd er proberen uit te halen. Mijn beste vriend is een heel handig persoon, dus misschien lukte het hem wel. Na een half uur aan de cd-speler geprutst te hebben besloot hij het op te geven. Nadat hij een paar nummers van de cd had geluisterd snapte hij wel dat ik er uiteindelijk op uitgekeken was. Mijn beste vriend kwam op het geniale idee om te kijken of hij de radio functie op de cd-speler aan de praat kon krijgen. Daar had ik zelf nog helemaal niet aandacht, wat slim. Na wat knopjes in te hebben gedrukt ging de radio opeens aan. Ik had niet verwacht dat dat zo makkelijk zou gaan. Ik vroeg aan mijn beste vriend naar welk radiostation hij normaal luisterde.

Radio

Hele goede muziek

Hij vertelde mij dat hij het meest naar de radio 2 playlist luisterde. Aangezien hij mij goed kent en mijn muziek smaak ook, wist hij dat deze zender ook iets voor mij zou zijn. Hij rommelde weer wat aan de cd-speler en opeens had ik het kanaal van radio 2 gevonden. Er klonkt gelijk een lekker nummer uit de speakers van mijn auto. Mijn beste vriend vertelde mij ook dat hij sinds een tijdje ook online naar de radio luistert als hij bijvoorbeeld op kantoor zit. Via het internet kun je ook naar de playlist luisteren, ideaal!


Meer berichten