Raamfolie met een huisnummer

Raamfolie kan voor vele doeleinden worden bevestigd. Wat je ook kiest. Om het mooiste resultaat te kunnen krijgen is het belangrijk om te kiezen voor een hoogwaardige kwaliteit. Hiervoor heb ik het juiste adres gevonden omdat ik zelf een zeer tevreden klant ben van, plakhetzelf.nl. Hier kun je alles mogelijkheden vinden en het is zelfs mogelijk om zelf te gaan ontwerpen. 

Enfin, de reden waarom ik gekozen heb voor raamfolie. Is omdat ik de deur van de bijkeuken geblindeerd wilde hebben voor de buitenwereld. Maar er moet nog wel wat licht door kunnen. Dan kom je natuurlijk al snel uit op folie. Mijn huisnummer is verwerkt in de folie en hier kan ik nog even doorheen spieken als ik wil. Het is functioneel en staat ook nog eens erg sfeervol. 

Raamfolie

Raamfolie zelf ontwerpen

De raamfolie kun je zelf ontwerpen. Het is ook mogelijk om hier een kleur aan toe te voegen of volledig in kleur te bestellen. Omdat de folie van zeer goed materiaal is gemaakt, is het aanbrengen geen hels karwei. Het is echter wel aan te raden om voordat je aan de slag gaat met plakken. De instructievideo te bekijken die op de website staat.  

De maten die ik van mijn ramen had doorgegeven, klopte tot op de millimeter. Het aanbrengen was in het begin wel even spannend maar toen ik eenmaal aan de slag ging, lukte dit erg goed. Het resultaat ziet er zelfs uit alsof ik dit door een vakman heb laten doen. Dit is namelijk ook wat de mensen mij vragen als zij op bezoek komen. Mijn huisnummer is nu direct vinden in het folie dat ik zelf heb aangebracht op mijn raam. Ik had mij geen beter idee kunnen bedenken dan deze. Dus waar wacht je nog op? Ontdek zelf wat jij mooi vind voor jouw raam.

Raam

Meer berichten