Prive wellness in Amsterdam boeken? Kijk dan even op deze site!

Ik heb mijn vriend leren kennen op een festival waar wij beide heen zijn gegaan. Wij kenden elkaar toen nog helemaal niet en omdat ik net uit mijn vorige relatie kwam was ik ook absoluut niet op zoek. Doordat wij een gemeenschappelijke vriend hebben werden wij op die bewuste dag wel aan elkaar voorgesteld en er ontstond gelijk al een soort van band. Mijn vriend en ik hebben allebei dezelfde soort humor en ook hebben we veel gedeelde interesses. Nadat wij elkaar op het festival dan ook bijzonder veel hebben opgezocht en hebben gekletst is er toch een soort contact aan gebleven. Nadat wij een aantal weken hadden gepraat via de sms, heeft hij aan mij gevraagd of ik niet eens met hem een drankje wilde doen. Omdat ik net uit een relatie kwam en ik hier nog best wel veel mee in mijn hoofd zat leek dit mij aanvankelijk geen goed plan. Toch haalde hij mij over doordat hij zei dat hij het erg gezellig met mij vond en het ook prima zou vinden om op pad te gaan als vrienden. Na deze eerste afspraak ging het allemaal erg snel. Wij bleken een ontzettend goede match en wij zijn inmiddels ook alweer 5 jaar samen. We hebben recentelijk ons eerste huisje samen gekocht en binnenkort kan het klussen en het verbouwen dan ook helemaal gaan beginnen. Het is volgende week precies 4 jaar geleden dat mijn vriend mij verkering vroeg en daarom wil ik graag deze dag op een bijzondere manier met mijn vriend gaan vieren. De afgelopen maanden hebben we het allebei ook ontzettend druk gehad met werk en daardoor zijn we niet echt aan leuke dingen doen met zijn tweeën toe gekomen. Vandaar dat ik hem wilde verrassen met een dagje naar een prive wellness in Amsterdam. Ik ben op het internet op zoek gegaan naar een plek waar dit kon en zo ben ik terecht gekomen op de site spa1001.nl. Op deze site waren er meerde opties voor een ochtendje of middagje naar een prive wellness in Amsterdam. De foto’s die op deze site stonden spraken mij heel erg aan en ik heb daarom ook gelijk een van de arrangementen geboekt voor ons twee.

Prive wellness in Amsterdam voor een heerlijk uitje met z’n tweeën

Ik ben erg blij dat ik via deze site een ochtendje naar een prive wellness in Amsterdam heb kunnen boeken. Mijn vriend vond het ontzettend fijn om zo lekker samen een ochtend te ontspannen. Het arrangement dat wij hadden gekozen was ook nog eens met een ontbijt inbegrepen en dat maakte onze ervaring al helemaal onvergetelijk. Als wij weer willen ontspannen dan zal ik ook zeker deze site weer op zoeken.

Heerlijke en goedverzorgde ochtend gehad

Als u nou ook een dagje naar een prive wellness in Amsterdam wilt dan raad ik u zeker aan om:

  • eens een kijkje te nemen op deze site
  • een van de arrangementen uit te zoeken
  • heerlijk met uw vriend of vriendin te genieten in deze heerlijke wellness