Private shortlease bij Autorent

Autorent

Private shortlease biedt de mogelijkheid om als particulier een auto te leasen. Private lease biedt die mogelijkheid ook maar dat is meestal voor een looptijd van minimaal een jaar. Shortlease is juist voor als je korter een auto wilt leasen. Dit kan interessant zijn als je wel een auto nodig hebt maar nog niet weet voor hoe lang. Bijvoorbeeld omdat je normaal gesproken een leaseauto van je werkgever hebt maar nog op zoek bent naar een andere baan. Of omdat je nog wel een andere auto wilt kopen maar je nog geen mogelijkheden voor financiering hebt.

Private shortlease

Private shortlease tegen aantrekkelijke tarieven

Autorent biedt private shortlease aan tegen aantrekkelijke tarieven. Je hebt dan een nieuwe of zeer jonge auto tot je beschikking tegen een vast bedrag per maand.Je kunt dan tussen de 1500 en 3000 kilometer rijden per maand. Daarnaast heb je een eigen risico van 225 euro bij schade niet te verhalen is op een tegenpartij. Met elk leasecontract horen duidelijke en overzichtelijke voorwaarden. Deze worden bij aanvang van het contract natuurlijk ook duidelijk met je besproken zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Corsa

Korte tijd een auto huren

Wij maken nu een tijdje gebruik van private shortlease. Ik ben namelijk op zoek naar een nieuwe baan en verwacht daar een leaseauto te krijgen. Dan is een eigen auto overbodig maar tot die tijd hebben we wel een auto nodig. Om een auto te huren wordt het uiteindelijk te duur en te onhandig. Daarom is shortlease voor ons ideaal. Je kunt ook zelf kiezen welke auto je wilt leasen zodat je ook echt een auto hebt die past bij je wensen en gezinssituatie. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden van private shortlease contact op met Autorent. Zij kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden.