Populaire damestassen

tassen met dierenprint

Een van de populairste soorten tassen het assortiment, leuke en moderne tassen met dierenprint. Leuke en kleurrijke tasjes waarbij ook aan het milieu is gedacht, geen dure leersoorten maar wel stukjes leer die over zijn van andere producten. Op deze manier worden deze niet weggegooid, maar krijg je juist unieke tassen, want van iedere tas is er maar een in het assortiment. De kleuren spatten er vanaf, wil jij ook een tas waarvan je zeker weet dat er maar een is?

tassen met dierenprint

Verschillende modellen en kleuren

Ook met het formaat van de tas zit het wel goed, je hebt namelijk tien verschillende formaten van de tassen met dierenprint. Het leer en de kleuren zijn bij iedere tas anders, je hebt dus een tas die perfect bij jou past en je ziet nooit iemand anders ermee lopen. De stukken leer die gebruikt worden zijn restjes afval, verschillend van formaat waardoor iedere tas een andere uitstraling heeft. Omdat het afval niet gelijk is, is de tas ook nooit gelijk, ga dus voor die ene tas die goed bij jou past.

Met de hand gemaakte tassen

De tassen met dierenprint zijn 100% met de hand gemaakt, ambachtslieden uit India hebben ervoor gezorgd dat deze mooie unieke tassen bij treasurelabel.nl in de webshop te koop zijn. Door een goede samenwerking proberen we zo veel mogelijk mensen daar te helpen, meer tassen verkopen betekent meer mensen aan het werk. Bij het produceren van de tassen wordt het meeste handmatig gedaan, dit om te voorkomen dat er veel energie wordt gebruikt. Alle vakmensen zijn ouder dan 18 en krijgen een eerlijk loon voor het werk wat ze verrichten.