Opleiding Management Assistent bij Fabius

Bij Fabius opleidingen kun je opleidingen volgen voor een deeltijd, bijvoorbeeld opleiding Management Assistent. Bij Fabius kun je namelijk opleidingen volgen voor 1 avond of ochtend in de week en dat op ruim 50 locaties in Nederland. Er zijn nog meer voordelen aan Fabius opleidingen:
– klassikaal les en daardoor ook persoonlijke benadering
– kleine klassen en daarom heb je veel aandacht van de docenten
– betere positie op de arbeidsmarkt door de kennis die je verbeterd
– kwalitatief goede opleidingen voor een niet al te hoge prijs

Over de opleiding Management Assistent

De opleiding Management Assistent bestaat uit twee onderdelen, de opleiding Administratief Medewerker en vervolgens de Vervolgopleiding Management Assistent. Dit betekent dat je bij Fabius na de opleiding Management Assistent beschikt over twee waardevolle diploma’s. Het feit dat je 2 diploma’s hebt geven je meer kansen op de arbeidsmarkt. Je krijgt klassikaal les, dus persoonlijke benadering en aandacht. De opleiding bestaat uit 45 lessen van drie uur.

Mijn eigen ervaring

Ik was op zoek naar opleiding Management Assistent. Ik ben gaan zoeken naar een bedrijf die dit voor mij kan realiseren en ik kwam terecht bij Fabius opleidingen. Zij hebben me goed geïnformeerd en erg goed geholpen met het uitbreiden van mijn kennis op gebied van opleiding Management Assistent. Ik ben er erg blij mee en ik adviseer andere mensen dit bedrijf ook een keer te benaderen. De opleidingen van Fabius voldoen zeker in je wensen en behoeften.