Op zoek naar een kampeerwinkel?

Bent u toevallig op zoek naar een kampeerwinkel? De kampeerwinkel Kampeer Oase heeft alles in huis om te kunnen kamperen. De winkel is gevestigd in Elst. Zij hebben al jarenlange ervaring in het verkopen van verschillende kampeerartikelen. In het assortiment van Kampeer Oase zijn er meer dan 5000 verschillende artikelen te vinden. Een aantal voorbeelden zijn luchtbedden, slaapzakken, gasflessen en tenten. Er is een showroom van de kampeerwinkel Kampeer Oase te vinden in Elst. Hier kun je verschillende artikelen bezichtigen en inspiratie opdoen.

Persoonlijke ervaring met dit bedrijf

Ik ben erg tevreden over de showroom van Kampeer Oase. Ik was erg lang op zoek naar een goede kampeerwinkel. Het is erg prettig dat Kampeer Oase een showroom heeft, zo kun je de producten in het echt bekijken en eventueel uittesten. Een slaapzak is erg handig tijdens kamperen. Hiervoor was ik op zoek en al gauw kwam ik terecht bij kampeerwinkel Kampeer Oase. Online las ik dat zij een showroom hadden, dus ik ben langs de showroom gegaan. In de showroom waren een aantal artikelen te zien, waaronder ook slaapzakken. Hier heb ik met hulp van een medewerker de Bo-Camp slaapzak mummy fiber-l 230 x 80/40 cm gekocht. Ik ben erg tevreden over mijn aankoop en ik raad kampeerwinkel Kampeer Oase heel erg aan!