Kijk GTST alvast vooruit via een GTST Shortie

Misschien wist je het nog niet maar ook van GTST kun je een Shortie bekijken. Ideaal voor als je je nieuwsgierigheid niet in bedwang kunt houden. Of wanneer je zo’n boeiende en spannende afleveringen van GTST hebt gekeken en graag al iets meer wilt weten over de aflevering van morgen. Al is dit natuurlijk wel iets voor echte fans van GTST, lang niet iedereen heeft er behoefte aan om de grote lijnen van de volgende dag al te weten.

Wat is een GTST Shortie?
Shortie geeft al aan dat het kort is, wat dus betekent dat je in een kort fragment al een stukje kunt zien van wat er de volgende dag gaat komen. Hierin wordt uiteraard niet alles verteld maar wordt je al een beetje geprikkeld om verder te kunnen kijken. Het lijkt eigenlijk een beetje op de cliffhanger die bijna elke aflevering van GTST heeft. Alleen kijk je alvast een stukje vooruit, zonder dat je met een open eind blijft zitten van de laatste aflevering. 

Het bekijken van een GTST Shortie
Nu wil je uiteraard weten hoe je een GTST Shortie kunt bekijken. Hiervoor moet je naar de website gtstlive.nl gaan. Op deze website vind je allerlei informatie over GTST maar daarnaast ook pagina’s waarop je GTST terug en vooruit kunt kijken. Voor een Shortie ga je naar de pagina GTST Shortie en hier kun je van alle afleveringen een stukje vooruit kijken.