Je eigen pen bedrukken

Ik doe nog een avondopleiding waar we altijd veel lol hebben met elkaar. Het school leven van vroeger halen we met onze klas met midden dertigers op in deze avondlessen. Elke woensdag avond heb ik avond school waar ik een studie Spaans doe.

54_Balpen-metalen-clip (1)Geen pen meegenomen of kwijt

Wellicht weet je zelf van jouw schooltijd nog wel dat er altijd wel een paar mensen waren die geen pen bij zich hadden of hun pen kwijt waren geraakt in een vorige les. Zo is dat ook bij onze klas. Het leek mij leuk om iedereen uit de klas zijn eigen pen te geven met zijn of haar naam erop.

image (66)Pennen laten bedrukken

Op internet kwam ik terecht op de website van Max pennen waar je pennen kunt bedrukken in allerlei soorten, maten en kleuren. Dit leek me een leuke manier om iedereen eens een geschenkje te geven in de klas en het excuus te kunnen ontnemen om zonder pen in de klas te zitten. Ik heb bij max pennen roze en blauwe pennen laten bedrukken met alle namen erop. Alle studenten uit mijn klas vonden het een geweldig leuk idee!

maxilia-logo (2)

Meer berichten