Het Wimperserum: wondermiddel voor je wimpers

Volle wimpers laten je ogen stralen. Echter zijn er een hoop middelen die veel beloven, maar weinig waar maken. Als je er zeker van wilt zijn dat je wimpers voller zijn dan ooit, kies je voor het wimperserum. Dit klinkt als een magisch drankje ontwikkeld door een druïde, maar echter is het een ‘gewoon’ serum. Dit product geeft een boost aan de groei van het haar van je wimpers en je wenkbrauwen en laten deze op de beste manier tot hun recht komen. Zeker wanneer je wimpers beschadigd zijn geraakt door andere producten, kan het wimperserum daadwerkelijk wonderen verrichten.

Kies voor het wimperserum, voor een snel resultaat

Door de hoge kwaliteit van het serum zie je al zeer vlug resultaat: al binnen 6 weken zijn je wimpers zowel voller als langer. Daarom is het wimperserum een essentiële toevoeging aan jouw arsenaal van verzorgingsproducten. Vooral wanneer jouw wimpers ooit beschadigd zijn geraakt door bijvoorbeeld wimper extensions of door slechte producten, is het wimperserum een uitkomst. De boost gebeurt op een natuurlijke wijze. 

Een ander bijkomend voordeel van het wimperserum is het feit dat een fles heel lang mee gaat. Zelfs bij dagelijks gebruik gaat de fles drie maanden mee. Echter is de kans groot dat, wanneer je resultaat ziet, je steeds minder van het serum hoeft te gebruiken. Een fles kan dus best nog een aantal extra maanden meegaan. Het wimperserum bestel je bij RefectoCil. Je bestelling is de volgende dag in huis als je voor 3 uur ’s middags de bestelling plaatst. Bovendien betaal je geen verzendkosten bij een bestelling van 60 euro of meer. Veilig betalen kun je online via iDeal.