Grote escape room Arnhem

Naar een escape room is erg spannend en leuk om te doen. Het gaat hierbij om teamwork en genoeg discipline hebben. De ervaring na het verlaten van de escape room is erg mooi en het kan maar zo dat u nog een keer wilt komen!

Persoonlijke ervaring met Het Landhuis

Samen met mijn vriendengroep waren wij op zoek naar een escape room Arnhem. Wij kwamen terecht op de website van Escape Room Gelderland. Na een tijdje rondkijken, kwamen wij er al gauw achter dat er drie verschillende escape room keuzes zijn. Samen hadden wij besloten om voor escape room Het Landhuis te gaan. Na de reservering waren we allemaal erg gespannen en we hadden er super veel zin in! Bij de escape room Het Landhuis zit je voor altijd opgesloten in de kelder, je moeder komt niet meer opdagen, je verhongerd en moet een oplossing zien te vinden om eruit te komen. Dit vereist dus super goed teamwork!

Raad ik dit bedrijf aan?

Gelukkig ben ik samen met mijn vriendengroep ontsnapt uit Het Landhuis. Ik vond het een leuke ervaring en zal graag nog een keer naar een Escape Room gaan. Als u op zoek bent naar een geweldige escape room Arnhem raad ik Escape Room Gelderland heel erg aan!