Goede cadeaus om aan een student te geven!

Binnenkort een vriend of vriendin jarig en is hij/zij toevallig een student? Dan is het zeker de moeite waard om deze blog te lezen. Studenten is vaak een lastige doelgroep om een leuk cadeau voor te verzinnen. Daarom hebben wij een aantal tips voor leuke cadeau’s voor studenten. Even om het wat makkelijker te maken!

Laten we meteen beginnen!

Een flesje drank/wijn

Drinkt je vriend of vriendin geen alcohol? 

Ga dan alvast verder naar het volgende kopje! 

Een flesje drank kan nooit kwaad voor de student.

 Zoek van te voren houd waar deze persoon van houd, of je weet het al natuurlijk! Houd deze persoon van wijn? 

Ga dan bijvoorbeeld naar een wijnspeciaalzaak in de buurt en koop een goede wijn. Geen verstand van wijnen? Laat je dan inlichten door degene van de winkel!

Trakteer een avond uit

Is je vriend of vriendin een echte feestbeest? Neem hem of haar dan een avondje uit op jouw kosten! Neem je vriend of vriendin mee naar zijn/haar favoriete club of kroeg. Als deze persoon meer fan is van festivals kan je bijvoorbeeld ook een festivalkaartje kopen!

Sieraden

Draagt je vriend of vriendin normaal gesproken geen sieraden? Juist dan is het leuk om deze persoon een keer te verrassen met iets wat hij of zij niet zo snel zal kopen. Een sieraad kan een leuke gedachten hebben, bijvoorbeeld over jullie vriendschap. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een ketting, een ring of bijvoorbeeld een armband. Bedenk goed wat je vriend of vriendin eventueel wel zou willen dragen.

Nieuw servies/bestek

Woont je vriend of vriendin al op zichzelf? Top! 

Vaak hebben studenten niet het beste bestek of servies. 

Of wil je juist wat meer bestek/servies geven. Easy-Out heeft samengestelde boxen voor de student. Borden, glazen, bestek. De Easy-Evening heeft bijvoorbeeld alles wat je nodig hebt voor het diner. Het is een leuk cadeau voor studenten, en gemakkelijk te bestellen.