Freelance factoring moet elke zzp’er kennen

freelance factoring

Freelance factoring Freelance factoring is een hele goede optie wanneer je graag werkt als zelfstandig ondernemer, maar geen gedoe met rekeningen meer wilt hebben. Zelf maak ik hier nu alweer een jaar gebruik van. Tot op de dag van vandaag heb ik daar geen spijt van gehad, dus dat is ook de reden dat ik het jou zeker kan aanraden. Het scheelt heel erg veel tijd en die kan ik dan mooi weer besteden aan wat ik echt leuk vind: mijn werk.

Zo leerde ik freelance factoring kennen

Ik kwam bij freelance factoring terecht door een klant die weigerde te betalen. Hij had tot die dag altijd op tijd zijn rekeningen voldaan, maar deze keer kreeg ik het niet voor elkaar. Achteraf was ik veel te lief door iedere keer de uiterste datum op te schuiven, maar soms is het lastig om op je strepen te gaan staan. Ik had het over deze debiteur met een vriend van mij en toen vertelde hij mij over Finqle. Hij had hier hele goede ervaringen mee gehad in het verleden en kon hen dan ook zeker aan mij aanraden. Diezelfde dag ben ik nog een kijkje gaan nemen op hun website om te zien of het misschien iets voor me was. Het fijne is dat je daar een korte vragenlijst kunt invullen waarna je direct te zien krijgt of zij iets voor je kunnen betekenen.

Mijn geld altijd op tijd

freelance factoring

Uit deze korte test kwam naar voren dat freelance factoring een goede optie voor mij zou zijn, dus toen heb ik contact opgenomen. Voor ik het wist kon ik mijn rekeningen bij hen indienen en iedere keer had ik binnen 24 uur het betreffende bedrag op mijn rekening staan. Mocht je hier ook benieuwd naar zijn, dan moet je zeker een kijkje nemen op hun site!