Een sportschool voor vrouwen

logo strength conditioning

Vind je het als vrouw erg vervelend om een in reguliere sportschool te sporten omdat je jezelf bekeken voelt tijdens de oefeningen die je uitvoert? Dan ben je voor een sportschool voor vrouwen bij Breda Strength & Conditioning aan het juiste adres. 

Waarom kiezen voor Breda Strength & Conditioning? 

Vrouwen hebben meestal andere fitness doelen dan mannen en bij Breda Strength & Conditioning ben je niet alleen aan het juiste adres om jezelf op je gemak te kunnen doen tijdens het sporten maar kun je ook uitstekende persoonlijke begeleiding ontvangen van een van de personal trainers. Veel vrouwen vinden personal training toch een mannenwereld en in de meeste sportscholen zie je weinig vrouwen voor krachttraining. Voor veel vrouwen speelt dit een rol om er niet mee aan de slag te gaan terwijl krachttraining ook voor vrouwen erg veel te bieden heeft. Door krachttraining zul je namelijk sterkere spieren ontwikkelen en voel je jezelf veel krachtiger in jouw eigen lichaam. Naast deze versterkte spieren zul je ook een bult van energie opbouwen waardoor je je zelf lekker in je vel zult voelen. Bij Breda Strength & Conditioning is daarom ook speciaal het Strong Women programma opgesteld 


Trainingen onder begeleiding van een personal trainer 

Bij Breda Strength & Conditioning zul je door begeleiding van een personal trainer gaans poten aan jouw persoonlijke fitnessdoelen. Tijdens deze epro nl training al je op de best mogelijke manier die er is worden begeleid om de oefeningen in de juiste houding uit te voeren en om gepushed te worden om alles uit jezelf te halen. Voor een sportschool voor vrouwen ben je bij Breda Strength & Conditioning daarom absoluut aan het juiste adres.