De leukste glossy’s voor mama’s

kek mama

Als moeder lees jij natuurlijk graag over opvoeding gerelateerde onderwerpen. Daarnaast is het ook leuk om wat te lezen over liefde, relatie, vakantie en andere thema’s. De vijf leukste glossy’s voor mama’s staan hieronder!

1. Kek mama

Het leukste en wellicht meest bekende tijdschrift voor moeders is kek mama. Abonnees van dit tijdschrift kunnen lezen over eerder genoemde onderwerpen, als liefde & relatie, opvoeden en vakantie. Ook heeft kek mama een website waarop over gelijknamige onderwerpen gelezen kan worden. Dit magazine bevat ook zeker wat humor. Echt een aanrader is dit magazine dus!

kek mama

2. Fabulous mama

Een ander amuserend mama-magazine is fabulous mama. Dit tijdschrift heeft naast stukken over opvoeden ook veel teksten over fashion. Dit tijdschrift is dus vooral geschikt voor de modieuze moeders. Het tijdschrift heet natuurlijk niet voor niets ‘fabulous mama’

3. Ouders van nu

Dit redelijk lang bestaande tijdschrift is voor zowel moeders als vaders erg leuk om te lezen. In dit tijdschrift wordt de nadruk echt vooral gelegd op het opvoeden en worden andere onderwerpen minder besproken. Daarnaast bevat het magazine een pagina met pasgeboren baby’s: de zogeheten ‘Hollandse nieuwe’ bladzijde.

4. V!VA mama

Het tijdschrift V!VA is bij velen bekend. V!VA mama, dat acht keer per jaar op de deurmat van een abonnee valt, is echter minder bekend. Het leuke aan dit tijdschrift is dat er stukken te lezen zijn van bloggende moeders.

5. J/M ouders

Ook voor zowel papa’s als mama’s. Dit tijdschrift is niet alleen voor jonge moeders. De schrijvers gaan namelijk ook in op onder andere de puberteit. Daarnaast kun je stukken lezen die gaan over gezondheid en onderwijs.

Hopelijk heb je iets gehad aan deze tips. Veel plezier met het uitzoeken van een voor jou geschikte glossy om veel te leren over de opvoeding en meer!