De aanschaf van jouw eerste e-sigaret

Als je eraan zit te denken om jouw sigaretten in te ruilen voor een e-sigaret is het verstandig om van tevoren zoveel mogelijk informatie opgezocht te hebben. Je moet immers weten waar je aan begint en daarnaast ook weten hoe je jouw apparaat moet onthouden om een zo lang mogelijke levensduur te hebben. Zorg er daarom ten eerste voor dat je jezelf goed laat informeren. Zo kan het namelijk zijn dat het starterset wordt aangeraden, waarbij je direct alle benodigdheden in huis hebt. Je hoeft dan alleen nog een liquid te kopen om jouw e-sigaret te gebruiken.

Het vinden van een goede e-sigaret

Kijk hierbij altijd naar een kwalitatief goede e-sigaret. Hij moet eenvoudig te bedienen zijn, zeker als het jouw eerste aankoop is. Standaard onderdelen zijn hierbij van belang, want je zult ze regelmatig moeten vervangen bij intensief gebruik. Als je wat meer gewend bent aan jouw nieuwe e-smoker kun je overstappen naar een geavanceerder product. Daarnaast is het ook goed om alvast naar de batterij te kijken. Als je doorhebt dat deze erg vaak op moet laden of dat de levensduur steeds korter wordt, moet je wellicht de batterij vervangen. Kijk hierbij altijd welke batterij benodigd is, zodat je geen verkeerde aankoop doet.

Het onderhoud

Als laatste moet ook het onderhoud van de e-sigaret duidelijk zijn. Je bent er namelijk nog niet als je een e-smoker hebt aangeschaft, maar moet de coil bijvoorbeeld om de paar weken vervangen. Bij intensief gebruik gaat dit sneller dan wanneer je de e-smoker een enkele keer pakt en een hijs neemt. In de handleiding staat welke coil erin zit, zodat je deze gelijk kunt bestellen. In veel gevallen kun je deze per vijf aanschaffen, waardoor je weer even een voorraadje kunt opbouwen.