Dames veterschoenen

Veterschoenen alleen voor heren? Helemaal niet! Als je het mij vraagt is het juist extra leuk voor dames. Ik zag ze in de winkel staan en was er meteen weg van: de dames veterschoenen. Ze waren nonchalant, maar toch netjes. Casual, maar toch ook weer chique. ‘Het perfecte koopje’ dacht ik meteen!

 Het model

Doordat de dames veterschoenen in zoveel verschillende modellen te verkrijgen zijn, is het makkelijk een passend model bij u te vinden. Van winterboots tot sneaker, van wandelschoenen tot nette schoenen: ze zijn er allemaal. Ook zijn ze afhankelijk van uw voorkeur te verkrijgen met platte zolen of met een klein hakje.

De schoenen vallen iets te klein. Een maatje groter is daarom aan te raden om er zeker van te zijn dat ze passen. In het begin voelden de schoenen nog wat stroef aan, maar na een uurtje of twee ermee gelopen te hebben, ebde dat gevoel volledig weg.

De schoenen zijn niet erg puntig, waardoor ze prima geschikt zijn voor de dames met wat bredere voeten. Uiteraard kunt u doordat er veters inzitten zelf nog de veters losser of vaster maken. Door er een waterdichte spray overheen te sprayen, bent u ervan verzekerd dat de schoenen door weer en wind mooi blijven.

 Mijn ervaring

Ik besloot ze te dragen toen ik weer even op kantoor mocht werken. Door al dat thuiszitten haal ik niet vaak mijn goede schoenen uit de kast. Het combineren ging mij prima af. U kunt ze bij vrijwel alle stijlen combineren.

Met een nette pantalon, een witte blouse en mijn gloednieuw paar dames veterschoenen, paradeerde ik dolgelukkig over de werkvloer. Ze zagen er niet alleen mooi uit, maar liepen ook nog eens erg prettig.

Na een dag vol complimentjes over mijn schoenen ging ik tevreden naar huis.

 Yay or nay?

Als u het mij vraagt vind ik ze zeker een aanrader. Ik voel me zelfverzekerd en kom met trots voor de dag met deze schoenen. Door de ruime variatie aan modellen kunt u makkelijk een ander model uitkiezen als u op uw huidige model bent uitgekeken.

Zeker een aanrader dus!