Broedmachine heel gemakkelijk online te bestellen

Broedmachine

Ik heb voor het eerst een broedmachine gekocht en gebruikt en daar wil ik jullie graag meer over vertellen. Een tijdje geleden heb ik een paar kippen gekocht. Dat komt omdat ik samen met mijn gezin in een vrijstaand huis ben gaan wonen. Daardoor had ik plek om een ren te maken en een klein schuurtje waar de kippen in konden slapen. Mijn kinderen zijn namelijk gek op dieren en wilde heel graag een huisdier. Zelf houd ik er niet van om dieren in huis te hebben en daarom hebben wij voor kippen gekozen. Mijn kinderen waren door het dolle heen toen ze hoorden dat we kippen zouden nemen.

Ei

Een broedmachine voor de eieren

Het leek mij voor de kinderen heel erg leuk als zij ook kuikentjes zouden hebben en daarom heb ik een broedmachine gekocht. Ik heb expres een paar vrouwtjes kippen gekocht en een haan. Zo konden de kippen bevruchtte eitjes leggen. Op het internet had ik gelezen dat je eigenlijk een speciale machine nodig hebt om kuikentjes uit te broeden. Anders was de kans groot dat het niet ging lukken, want niet alle kippen blijven op hun eieren zitten. Daarom heb ik op het internet naar een website gezocht die zoiets verkocht.

Ei

Een heleboel lieve kuikentjes

Op een hele fijne webshop kwam ik een hele mooie broedmachine tegen. Ik heb gelijk maar een hele goede gekocht, want ik wil wel dat alles uitkomt. Toen de machine thuis aankwam heb ik gelijk de gebruiksaanwijzingen gelezen. Die waren gelukkig heel duidelijk en makkelijk te begrijpen. Een paar kippen hadden al wat eieren gelegd en die heb ik samen met de kinderen in de machine gedaan. Nadat ze broedtijd over was kwamen een voor een de eitjes uit en opeens hadden wij wel acht kleine kuikentjes rondlopen. Mijn kinderen waren door het dolle heen.