Bent u slechtziend? Koop dan een leesliniaal!

Op zoek naar een leesliniaal? Dan bent u bij Worldwide Vision op het juiste adres! Zij garanderen namelijk dat u met de leesliniaal weer helder kunt zien en of beter kunt lezen voor als u bijvoorbeeld dyslexie heeft of moeite hebt met lezen. De leesliniaal is een liniaal met een vergrootglas die u ondersteunt tijdens het lezen. De leesliniaal vergroot niet alleen maar onderstreept de zinnen die u op dat moment aan het lezen bent voor extra ondersteuning.

Visueel inzicht

De leesliniaal is vooral bedoeld voor mensen die een slecht zicht hebben of dyslexie hebben. Dit product is een extraatje voor mensen die weer normaal willen lezen zonder verhalen door elkaar te halen of als je een slecht zicht hebt. Je hoeft daarom ook niet perse een bril te hebben want deze liniaal is meer dan voldoende. Het is ook handig om mee te nemen en neemt vooral geen plek in want je kan het bijvoorbeeld tussen je map/boek stoppen en vanaf deze bladzijde de volgende keer verder lezen. Zo weet u gelijk welke bladzijde u bent gebleven.

Groot assortiment

Buiten deze leesliniaal hebben wij ook andere handige producten zoals een hulpmiddel voor blinden, slechtzienden of senioren.

Algemene informatie

Wij zijn een worldwide groothandel die zich focust op hulpmiddelen voor oudere, blinden en slechtziendeWij willen graag andere helpen om hun dagelijkse routine te ondersteunen zodat zij weer een normale dag kunnen afsluiten en dus geen hulp van andere te hoeven vragen.