Bent u een echte museum fan in hart en nieren? Dan is museum Utrecht echt iets voor u!

Museum Utrecht is in tegenstelling tot andere museums een echte leuke ervaring! Museum Utrecht heeft namelijk een wat meer interactief museum dankzij de beeldschermen waarmee u kunt inzoomen op de kunstwerken. Museum Utrecht is volledig gebaseerd op de kunstwerken van René Lalique en de kunstwerken van Jan Toorop. Ons museum verwelkomt al jarenlang veel kunstliefhebbers en we ontvangen veel goede reacties van onze gasten.

De museum van binnen

Museum Utrecht is niet voor niks een unieke museum, het staat dan natuurlijk ook vol met kunstwerken die van hoge waarde zijn. Niet iedereen zal ze even mooi vinden wanneer ze de kunstwerken zien. Dit komt doordat de kunstwerken op zichzelf niet heel bijzonder lijken. Dit is de reden dat het museum vol staat met grote touchscreen schermen. Met behulp van deze schermen kunt u ver inzoomen op de kunstwerken zonder dat de kunstwerken onscherp zijn. Dit is de ideale manier om de kunstwerken van heel dichtbij te bewonderen

De arrangementen van Museum Utrecht

Museum utrecht heeft uiteraard net als bijna elk ander museum een verschillende arrangementen waar de bezoekers gebruik van kunnen maken. Bij museum Utrecht  bieden wij u de volgende arrangementen aan :

  • Een prosecco arrangement : Bij het prosecco arrangement wordt u ontvangen in de theaterzaal, hier krijgt u een heerlijke prosecco. Vervolgens krijgt u in de concertzaal een lezing van een conservator over de kunstwerken van René Lalique.
  • Het prosecco arrangement met luxe lunch : Dit arrangement is hetzelfde als het prosecco arrangement. Er is alleen wel een kleine smakelijke toevoeging aan gedaan. Dit arrangement is voorzien van een heerlijke lunch.