Begin nu zelf aan een ketose dieet

ketobox

Wanneer je graag wilt afvallen omdat je niet blij met je gewicht bent, je je eigen lichaam er niet mooi uit vindt zien of omdat je gewoon te zwaar bent. Wanneer je op zoek gaat naar manieren om af te vallen dan kan je op internet veel mogelijkheden vinden om dit te doen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan veel sporten en gezond eten. Dit is een manier die de meeste mensen gebruiken, al tientallen jaren lang. Dit is zeker een goede manier om af te vallen omdat je het op een goed tempo doet en hiermee eigenlijk geen risico mee neemt. Maar het nadeel is dat dit lang kan duren voordat je resultaat gaat zien. Wanneer je snel veranderingen wilt zien dan kan je gaan kijken voor een ketose dieet. Dit werkt allemaal net iets anders dan bij een normaal voedingsschema om af te vallen.

Wat is ketose?

keto dieet

Je vraagt je vast af wat ketose is en wat een ketose dieet precies inhoudt. Dit is begrijpelijk omdat het iets is wat de laatste jaren pas populair is geworden in landen zoals Nederland. Wanneer je geen suikers meer in je lichaam hebt en je lichaam deze dus ook niet meer kan gebruiken dan gaan je lichaam ketose aanmaken. Dit haal je lichaam uit je overige vet je in je lichaam. Hieruit haalt je lichaam dus energie zodat je hersenen en de rest van je lichaam weer kunnen functioneren. Hierdoor worden vetten dus uit je lichaam ontnomen en val je af. Zo wordt je lijf strakker en wordt je vetpercentage enorm laag.  

In combinatie

Wanneer je echt veel wilt gaan afvallen omdat het bijvoorbeeld moet voor je gezondheid. En je wilt dit doen met een ketose dieet dan is het ook goed om dit te doen in combinatie met sporten. Je moet wel goed onthouden als je dit gaat doen dat je ontzettend laag in je energiegehalte zit en hierdoor dus niet zwaar of veel activiteit kan uitvoeren. Ga dus niet te gek van stapel als je dit van plan bent, maar doe het in kleine stapjes en blijf elke dag aanvoelen hoe goed het gaat.