Autorijles bij Osseforth Rijopleidingen

Rijles

Wil jij autorijles nemen om zo je rijbewijs B te halen? Dan zijn er verschillende rijscholen waar je bij kunt lessen. Je kunt kijken welke rijschool het beste bij jou past.

Rijles in Limburg

RijlesIn Limburg zit Osseforth Rijopleidingen. Hier kun je terecht voor verschillende soorten rijles. Van autorijles en motorrijles tot rijles met aanhanger en zelfs voor het behalen van je vaarbewijs, camperrijbewijs en tractorrijbewijs ben je bij Osseforth aan het juiste adres.  Daarnaast geven zij verschillende beroepsrijopleidingen.

Theorie-examen

Om je rijbewijs B te behalen heb je niet genoeg aan alleen autorijles. Je moet ook zowel theorie- als praktijkexamen doen. Voor je theorie-examen kun je ook verschillende theoriecursussen volgens bij Osseforth. Zo is er een turbocursus waarbij je een hele dag cursus hebt en de dag afsluit met het theorie-examen. Daarnaast is er ook een cursus van 6 weken en een training op maat.

Waar kun je rijles volgen?

RijlesJe kunt autorijles volgen in Sittard-Geleen, Heerlen-Kerkrade en Maastricht. Een proefles is altijd aan te raden. Zo kan de rij-instructeur inschatten hoeveel lessen je nodig hebt om je rijbewijs te behalen. En voor jezelf heb je dan ook een beeld van de rijschool en de manier van lesgeven. De proefles vindt plaats in Sittard-Geleen.

Zelf je rijlessen online inplannen

Een autorijles duurt 60 minuten. Je kunt zelf online je rijlessen inplannen. Hierdoor kun je ook zelf bepalen hoeveel je les. Aan de hand van de proefles kun je een pakket aanschaffen. Dit pakket bestaat uit een bepaald aantal rijlessen, proefexamen of tussentijdse toets en het praktijkexamen, eventueel met herexamengarantie. Je kunt in overleg met je instructeur het pakket kiezen wat bij je past. Als je in korte tijd je rijbewijs wilt halen, kun je ook kiezen voor de spoedcursus. Je kunt dan binnen 10 weken je rijbewijs halen. Kijk op de website van Osseforth voor meer informatie.