Tegel Valkenswaard

JanvanErp

Een tegel Valkenswaard is lastig te vinden voor een voordelige prijs en met goed advies. Gelukkig zijn de mensen van Jan van Erp er voor je. Ze hebben al meer dan 50 jaar ervaring in de tegelwereld. Jan van Erp en zijn medewerkers kunnen je alles vertellen over de tegels die ze verkopen. Ze verkopen er hier ook veel van. Door de jaren heen zijn ze uitgebreid naar een bedrijf die veel meer verkoopt dan alleen maar een tegel Valkenswaard. Ze zijn nu volledig actief in de wereld van het sanitair. Ze kunnen je hele badkamer omtoveren tot je droombadkamer.

De diensten van Jan van Erp

tegel valkenswaard

Jan van Erp heeft 4 verschillende showrooms waar je inspiratie kan opdoen voor je eigen badkamer. Ze hebben hier ook een grote collectie aan stenen waar je uit kan kiezen. De mensen die rondlopen in deze showroom kunnen je ook veel vertellen over de diensten die ze verlenen en over alle artikelen. Ze kunnen je advies geven over de voor en nadelen van bepaalde materialen.

Het personeel

Het personeel van Jan van Erp is niet opdringerig, maar zijn er wel als je ze nodig hebt. Ze zijn heel klantvriendelijk en behandelen iedere klant net zo klantvriendelijk.