Montale parfum van ParfuMaria

montale parfum

Montale parfum is een heerlijke geur dat uit arabië komt, het heeft vele verschillende geuren en varianten. Bij parfumaria vind je veel van en over de heerlijke montale geurtjes die worden aangeboden.

montale parfum

Het verhaal van Montale

Montale parfum zijn parfums die van oorsprong uit Arabië komen, de heerlijke geuren zijn verzameld uit meerdere delen uit de geschiedenis. De geuren weerspiegelen meer dan 30 jaar ervaring uit die de parfumeur Pierre Montale heeft. Pierre Montale heeft langere tijd geuren en crèmes gemaakt voor de koninklijke en rijke elite, deze klasse staat bekend in hun exotische smaken en kritische houding. Pierre kon ze geven wat ze wilde met de heerlijke parfum. Dit gaf Pierre naast dat hij een hoop ervaring kreeg ook inzicht in de cultuur en dat is nu nog te ruiken in zijn geuren. 

Naast dat de geuren van Montale parfum erg opmerkelijk zijn, zijn de flessen op zichzelf ook al erg bijzonder. De flessen van Montale zijn van aluminium , dit zorgt ervoor dat de kwaliteit van de geur behouden wordt en je erg lang kan blijven genieten van je geurtje. De gebruikte ingrediënten die in het parfum wordt verwerkt zijn niet alleen volledig natuurlijk maar ze worden ook in een hoge concentratie gebruikt. Dit geeft de parfums een eigen karakter. 

Contact

Heb je nog vragen of kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan contact op met de klantenservice van Parfumaria. De klantenservice is dagelijks van 09:00 – 17:00 uur bereikbaar, je kan ze whatsappen of mailen.