Lesley Williams en André Hazes

Wie kende hem nou niet, de in 1951 geboren volkszanger uit Amsterdam, die tot aan zijn dood het levenslied ten gehore bracht. Hij wordt gemist, André Hazes sr. Zijn stem en zijn aparte levensstijl wist vele fans in vervoering te brengen. André is niet meer. Hij stierf in 2004 aan een hartstilstand. Half Nederland was in rouw.

De liedjes van André Hazes blijven populair en worden steeds weer op radio en tv gedraaid. Natuurlijk is er de jonge André, maar deze gaat zijn eigen weg en ontwikkeld zijn eigen stijl van optreden en zingen. Het publiek kan echter de oude Hazes niet vergeten en wil hem voelen, horen en beleven.

Luisteren, met je ogen dicht

Lesley Williams heeft een stem die bijna niet te onderscheiden is van de stem van André. Maar ook de gelijkenis met de volkszanger is ongelooflijk. Een optreden van Lesley Williams boeken zorgt voor een avondje heerlijk meezingen en je wanen in de tijd dat André nog leefde. Williams won in 2002 de soundmix show en is sinds dat jaar druk met zijn optredens. Lesley Williams boeken kan op simpele wijze door de website van bekendeartiestboeken.nl te bezoeken en online een reservering voor deze artiest te maken.

Meezingers en andere hits

Lesley Williams kent zo’n beetje het gehele repertoire van André Hazes. Nummers als, bloed, zweet en tranen, een beetje verliefd, eenzame kerst en zij gelooft in mij worden altijd tijdens een optreden vertolkt. André Hazes bracht ongeveer 300 nummers uit en maakte ruim 36 albums.

Williams heeft een breed repertoire en brengt ook andere songs ten gehore. Lesley Williams boeken geeft een avond vol melancholie, meezingen en een avond vol vertier. Deze geliefde artiest is wereldwijd bekend met zijn Hazes act. Grote bedrijven, binnen en buiten Nederland, boekten deze levenslied-kunstenaar. Lesley treedt regelmatig op bij bekende bedrijven als Dutch Valley, grote Piratenfeesten, KLM, Heineken, maar ook in clubs en restaurants maakt hij zijn opwachting. Williams heeft werelwijde faam en doet optredens in o.a. Turkije, China, Dubai, Kos en nog vele andere landen, zowel binnen als buiten Europa.

Een optreden van Lesley Williams draait altijd uit op een feest. Kijk voor informatie op de desbetreffende website.