Led lamp bestel ik bij Lamp Direct

nl_logoMen zegt weleens dat in de toekomst iedereen een led lamp in huis heeft hangen. Je leest er tegenwoordig dan ook erg veel over. Zo werk ik af en toe graag vanuit thuis en dan is goede verlichting van je werkplek dan ook van essentieel belang. De afgelopen tientallen jaren zijn er natuurlijk vele belangrijke verbeteringen doorgevoerd op de werkplek. Bijvoorbeeld de kwaliteit van de bureaustoelen of de ventilatie van de ruimte waarin gewerkt wordt hebben hoog op de agenda van verbeterpunten gestaan. Maar, ook de verlichting van de werkplek dient meegenomen te worden.

philips_corepro_ledbulb_e27_1_3

Zo heb ik laatst de website van Lamp Direct geraadpleegd en deze twee led lampen bekeken op hun website.
corepro-ledcandle-2-25w_2

Led lampen voor een lage prijs

Wist je trouwens dat Lamp Direct led lampen tegen een lage prijs aanbiedt? Ze hebben dan ook de laagste prijs garantie voor hun lampen. En bij hun geldt: hoe meer je bestelt, hoe minder je relatief gezien betaalt. Ook bieden ze een 24-uurs levering. En, alles boven de 100 euro exclusief BTW aan order waarde wordt gratis bij jou bezorgd. Dit heeft er dan ook mede voor gezorgd dat ze reeds 158.000 orders hebben verwerkt. En, ze danken iedere klant dan ook voor hun vertrouwen in Lamp Direct.

Wist je trouwens dat LED lampen zeer efficiënt werken en veel minder energie gebruiken dan traditionele gloeilampen? Daarnaast heeft dit soort LED lampen ook nog eens een langere levensduur, en tien tot twintig keer langer mee gaat dan een traditionele gloeilamp. Wist je trouwens ook dat een deel van deze LED lampen dimbaar is?

Meer berichten