Autoschade Direkt heeft mij goed geholpen

Autoschade Direkt

Onlangs ben ik bij Autoschade Direkt bijzonder goed geholpen. Autoschade Rotterdam heeft zeer ervaren werknemers in dienst en dat is ook te merken aan de service en de goede werkwijze. Wat begon als een mooie dag, eindigde bij deze garage. Ik was die dag op weg naar mijn werk toen ik opeens een harde knal hoorde. Voor mij waren twee auto’s flink tegen elkaar aan gebotst en hierdoor was er een onderdeel de lucht ingevlogen, precies op de voorruit en de motorkap van mijn wagen. Gevolg dat er een flinke barst in de ruit zat en een flinke kras over de motorkap heen. Gelukkig mankeerde ik zelf niets, ook de voorgangers kwamen er zonder kleerscheuren vanaf. Maar dat wil niet zeggen dat de schrik er goed in zat. Autoschade Direkt

Een afspraak bij Autoschade Direkt gemaakt

Die dag had ik vrij genomen van mijn werk en heb meteen een afspraak gemaakt bij de garage. Gelukkig kon ik meteen komen en hebben zij eerst bekeken wat de schade zal gaan kosten. Het is allemaal verzekeringswerk geworden, maar daar hoefde ik mij geen zorgen over te maken. Deze garage heeft namelijk alle zorgen uit handen genomen en ook dit stukje regelwerk voor mij gedaan.

De reparatie aan mijn auto is spoedig verlopen. De monteurs hebben alle schade onzichtbaar kunnen maken. Er is een nieuwe ruit ingekomen en de motorkap is weer helemaal schadevrij. Het financiële plaatje hebben zij ook tot in de puntjes geregeld. Een geweldige service van een top bedrijf. Autoschade Direkt