Snackmobiel.nl heeft heerlijke friet en snacks

Snackmobiel.nl

Snackmobiel.nlSamen met een vriendin bezocht ik onlangs Snackmobiel.nl. Wij waren namelijk op zoek naar een frietkraam die wij konden boeken voor het afscheidsfeest van onze vriendin. Zij gaat voor een jaar lang reizen en studeren in het buitenland en wij wilden dit natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom hebben we een surprise party georganiseerd en al haar vrienden, familie en collega’s uitgenodigd. Over de catering hoefden we niet lang na te denken, ze is immers gek op friet!

Snackmobiel.nl regelt alles

Een groot voordeel van Snackmobiel.nl is dat je eigenlijk alleen hoeft te reserveren op een bepaalde datum. Zij regelen de rest en komen met de frietkaam naar de locatie van jouw feestje. In dit geval hadden wij een zaaltje afgehuurd. Omdat het feestje in de zomer was, kon de snackwagen mooi buiten staan op het grote terrein. Iedereen genoot zichtbaar van de verse friet en de snacks, die zij onbeperkt bij de kar konden halen. Voor de kinderen was er zelfs nog een extraatje; zij kregen na het eten een snoepzak. De snackwagen is dan ook leuk voor zowel jong als oud!

Wat wij erg leuk vonden, is dat je erg veel keuze hebt bij de frietkraam. Niet alleen een heerlijke puntzak friet, maar ook warme snacks, zoals nasi- en bamischijven, kipcorn, mexicano, kipnuggets en kaassoufflé. Hierdoor was er voor iedereen wel iets dat hij of zij lekker vond en werd het feestje een groot succes.

Snackmobiel.nlRuim aantal keuzemenu’s

Wij kunnen Snackmobiel.nl dan ook zeker aanraden voor iedereen die een feestje of verjaardag organiseert. Het is een goedkope en unieke manier om jouw feestje nét dat beetje extra te geven. Ook ziet de kraam er gewoon heel gezellig uit en heb je zelf geen omkijken naar de catering. Als je interesse hebt, zou ik zeker de website eens bekijken. Hier heb je veel keuze uit diverse menu’s en kun je altijd iets kiezen dat past bij jouw budget.