Ontzettend veel e-liquid bij Smooxx

Sinds twee maanden maak ik dagelijks gebruik van een e sigaret. Dit scheelt me veel geld. Daarnaast is het waarschijnlijk minder schadelijk voor je gezondheid. Het is daarom zeker de moeite waard om een poging te wagen. E sigaretten heb je al vanaf €20,- en e-liquid vanaf €22,50. Je krijgt dan ongeveer 50ml aan e-liquid. Hier kan je ongeveer een maand mee doen. Het scheelt je dus enorm veel geld ten opzichte van een sigaret.

Bij Smooxx beschikken ze over alles wat je als klant zijnde wenst van een bedrijf. Namelijk een goede service, scherpe prijzen en topkwaliteit. Het is daarom ook zeker de moeite waar om een kijkje te nemen op de website

Uitstekende service

Mijn bestelling werd de volgende dag al bezorgd. Als je vragen hebt over een e sigaret of e-liquid dan zijn ze via de helpdesk bereikbaar. Hier kunnen zij jou 6 dagen per week van dienst zijn. Indien je telefonisch contact op wilt nemen met Smooxx is dat ook mogelijk.

Smooxx beschikt over een gigantisch assortiment. Dit zorgt voor afwisseling in smaakjes, maar geeft de klant ook meer mogelijkheden. Bekijk de website voor meer informatie!