Lekker eten in Nijmegen

Lekker eten in Nijmegen is wat je kunt doen bij het volgende restaurant, Bistro Le Steak. Nabij Nijmegen vind je het plaatsje Berg en Dal waar dit restaurant is gevestigd. Hier vind je een ruime menukaart voor de echte vlees liefhebbers. Uiteraard is er aan de vegetariër ook gedacht en voor de kinderen is er ook een ruime keuze aan lekkere maaltijden.

Zelf houden mijn vriendin en ik van vlees. Toen wij eens op zoek waren naar een ander restaurant in de buurt van waar wij wonen, heb ik simpelweg, lekker eten in Nijmegen ingevoerd op het internet en toen kwamen wij dus uit bij Bistro Le Steak.

lekker eten in Nijmegen

Lekker eten in Nijmegen waar je graag naar toe gaat

Gelukkig maar dat ik had gereserveerd bij Bistro Le Steak, want toen wij aankwamen zat het restaurant al best vol. Je kunt hier dus lekker eten in Nijmegen (omgeving) zowel binnen als buiten. Beide opties bieden een gezellige en ruimtelijke sfeer waar je lekker kunt tafelen. De mensen die hier werkzaam zijn, zijn allen even vriendelijk. Kortom, ik kan eigenlijk alleen mar complimenten opnoemen. Maar het geen waar wij het meest tevreden over zijn is toch wel de spareribs. Hier hebben wij beide onze vingers bijna bij opgegeten. Toch willen wij de volgende keer gaan voor de biefstuk en zo hebben wij nog veel meer op de menukaart gezien. Je begrijpt het al, wij zijn hier duidelijk nog lang niet uitgegeten. 

Restaurant

Neem zelf eens een kijkje op de menukaart online

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Bekijk dan zelf de menukaart die je vindt op de website. Ik weet zeker dat jij ook niet kan wachten tot je het over heerlijke eten proeft van dit restaurant. Wanneer jij ook zo tevreden bent? Laat dan ook jouw reactie achter op een blog. Want goede tips zijn er om te delen toch?