Landschapsontwerper vacature

Landschapsontwerper vacature bekijken

Zie jij in eerste instantie een baan als landschapsontwerper wel zitten? Reageer in dat geval op de vacature van GrijsGroen. GrijsGroen heeft een website waar je (bijna) alles kunt lezen over deze functie. Er staat uitgebreide informatie op de website en door deze aandachtig te lezen weet je of deze baan iets voor jou is. De werkzaamheden bestaan onder andere uit de volgende taken:

–           Het ontwikkelen van diverse soorten landschappen voor parken, woonwijken, maar ook voor wegen en polders.

–           Het maken van ontwerpen en toezien dat deze goed worden uitgevoerd.

–           Het samenwerken met technische ontwerpers en beplantingsspecialisten.

Dit zijn slechts enkele taken van de landschapsontwerper of landschapsarchitect. In deze baan kun je zowel werkzaam zijn voor de gemeente alsook voor particulieren of bedrijven. Een landschapsontwerper kan zich ook laten inhuren voor een grote particuliere tuin, een kantoortuin of voor werk bij de provincie. Zoals je leest is dit geen saaie baan, maar een baan vol afwisseling.

Landschapsontwerper vacature iets voor jou?

Wil jij een baan waarin jij “je ei kwijt kunt”, dan is landschapsarchitect wellicht de baan van je dromen. Je kunt je creativiteit er in kwijt. Je moet wel flexibel zijn, maar daar krijg je die prettige afwisseling voor terug. Je kunt zelfstandig werken, maar ook samenwerken hoort erbij. Kortom: zoveel afwisseling en eigen inbreng heb je niet in iedere baan. Denk jij dat je de geschikte persoon bent voor het werk van landschapsontwerper, neem contact op met GrijsGroen en vertel over je ambitie. Je hoeft niet perse te wachten totdat je een vacature ziet. Stap er op af en laat van je horen.