HP cartridges 364

logoBestelling van HP cartridges 364
Niet zo lang geleden bestelde ik mijn cartridges bij een bekende online shop. Dit liep echter uit op een teleurstelling, omdat ik de verkeerde cartridges geleverd kreeg. Ze bleken op de één of andere manier niet te passen. Maar ruilen wordt wel erg moeilijk als je de doos al hebt opengemaakt. Ik besloot het – op aanraden van een collega – dit keer maar eens bij Inktdruppel.nl te proberen. De prijzen hielpen me in ieder geval direct over de drempel: voor een zwarte HP 364BK XL was ik maar 6,50 kwijt. Voor dat geld kom je een slecht passende cartridge nog wel te boven.

hp-compatible_-_hp_364xl-set_-_inktdruppel.nl_1

Goede inkt hoeft niet duur te zijn

Ik hoefde niet lang zonder inkt te zitten. Op woensdagmorgen deed ik mijn bestelling, en de volgende dag kreeg ik het pakketje al geleverd. Ook de kwaliteit van de HP cartridges 364 viel zeker niet tegen. Het installeren was eenvoudig, en de cartridge bleek perfect in mijn printer te passen. Ook op de afdrukken is niets aan te merken. Ze zijn haarscherp. Mijn algemene ervaringen met Inktdruppel.nl? Een online winkel met een uitstekende service, snelle levering en belachelijk lage prijzen. Dit bewijst maar weer eens dat goede inkt niet duur hoeft te zijn!

hp-compatible_-_hp_364xl_c_-_inktdruppel.nl

Meer berichten