Een schoon en fris matras

hoeslaken van Smulders Textiel

Het is fijn om te weten dat je altijd op een lekker fris en schoon matras ligt, door een hoeslaken van Smulders Textiel te gebruiken kun je hiervoor zorgen. Een laken om je matras heeft elastiek zodat deze altijd perfect om je matras heen zit, ze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en kleuren zodat je altijd wel een bijpassende bij je dekbedovertrek vindt. Een katoenen hoeslaken is geschikt voor zomer en winter, wil je in de winter lekker snel warm zijn dan is een flanellen exemplaar geschikt voor je.

Verschillende formaten

Gelukkig is een hoeslaken van Smulders Textiel voor verschillende formaten matrassen te verkrijgen in de webshop, van een peuter bed, twijfelaar of zelfs een  lits-jumeaux uitvoering. Omdat de meeste hoeslakens van stretch materiaal zijn gemaakt, zijn ze in de meeste gevallen geschikt voor meerdere formaten matrassen. In de webshop van Smulders Textiel kun je door te filteren precies zien welk hoeslaken geschikt is voor welk formaat matras. Wel raden we je aan om even je matras op te meten om te voorkomen dat je de verkeerde maat koopt.

hoeslaken van Smulders Textiel

Hoogte van de hoeken

Ook niet onbelangrijk bij het kopen van een hoeslaken van Smulders Textiel is de hoogte van de hoeken, zijn de hoeken te laag en doe je de hoes op een dik matras dan heb je kans dat deze iedere keer los zal schieten. Voor verschillende soorten matrassen zijn er hoeslakens beschikbaar in het assortiment, voor een dunner matras zijn er hoeslakens die maar tien centimeter over de hoeken vallen. Voor de hogere matrassen of een boxspring vallen de hoeken 25 of 30 centimeter, dit om te voorkomen dat het hoeslaken elke keer los springt.