Douchekraan

Na vele jaren vond ik het weer tijd voor een nieuwe douche. Na alles gevonden te hebben, een perfecte complete douche bij een bouwwinkel, zag ik al snel dat de douchekraan me totaal niet aanstond. De reden hiervoor was dat de kraan er nogal ouderwets uit zag in vergelijking met de rest van de douche. Daarom besloot ik om rond te gaan kijken naar een nieuwe douchekraan. Dit is echter lastiger dan gedacht. Er zijn tegenwoordig ontzettend veel mogelijkheden als het gaat om de kraan dat ik in het begin door de bomen het bos niet meer zag.

SanitairLastige keuze

Het is een erg lastige keuze om een geschikte douchekraan te vinden als het enige wat je er van weet is dat hij er mooi uit moet zien. Dit was dus het probleem dat ik had. Toen ik de douchekraan wilde kopen had ik in eerste instantie gedacht dat het een makkelijk proces zou worden. Dit komt omdat ik niet wist dat er zoveel mogelijkheden waren. Er zijn bijvoorbeeld thermostaat kranen, kranen voor linkshandigen en dan zijn er ook nog de kleurmogelijkheden. Platina, chroom, platina wit. Al deze keuzes zijn erg belangrijk als het gaat om het kiezen van de geschikte kraan.
Toen ik uiteindelijk uitkwam bij de website van Sanitair Online was ik erg blij verrast. De keuzemogelijkheden waren nog steeds erg groot maar de service was geweldig. Al mijn vragen werden beantwoord en hierdoor kon ik snel de geschikte keuze maken. Het is een echte aanrader!